Wat hebben wij te bieden

Velgen reiniging
Uw velgen worden extra goed gereinig met behulp van dubbele hoge druk roterende yetstreams. Dit is een nieuwe techniek en wordt op weinig wassplekken nog gebruikt.
Borsteltechniek
Met zachte foam borstels garanderen wij een krasvrij en schoon resultaat. Hierna wordt uw auto gepoetst met polish en textiel borstels. 
Kwaliteit van de wasstraat
Het water waarmee wij uw auto wassen is grondwater. Voordat wij uw auto wassen wordt het water eerst ontkalkt en ontijzert zodat het geen sporen achterlaat op uw auto. Aan het einde wordt uw auto nog afgespoeld met osmose water, dit zorgt voor een ultieme blijvende glans op uw auto. Wij werken uitsluiten met 100% biologisch afbreekbare wasmiddelen. 
Voorwassen
Uw auto wordt altijd eerst handmatig voorgewassen zodat de uw schaduwplekken ook schoon worden. Plekken zoals de nummerplaat, achterzijde, binnenkant spiegels en handgrepen worden extra behandeld zodat we zeker zijn van een stralend resultaat. 
Drogen en na wrijven
Aan het einde van de wasstraat wordt uw auto met behulp van 2 krachtige droogstations gedroogd. Als finishing touch wordt uw auto door textiel borstel nagewreven voor een extra diepe glans.
Gratis stofzuigen
Wij bieden u de mogelijkheid om uw auto gratis overdekt te stofzuigen. Hiervoor hebben 16 plekken beschikbaar met zeer krachtige stofzuigers en hogedruk pistooltjes.